Wil jij nieuwe voetbalschoenen kopen en de nieuwste modellen vergelijken? Dan ben je bij Ajaxjeugd.nl op de juiste plek! Vergelijk het aanbod kicksen van onder andere Nike, Puma, Adidas en Mizuno op prijs, kleuren, maat, type ondergrond en pasvorm. Bij ons vind je direct de beste voetbalschoenen aanbieding en kun je veilig online bestellen!

Merken voetbalschoenen

Wat is jouw favoriete merk voetbalschoenen? Hier kun je alle bekende (en minder bekende) merken voetbalschoenen kopen. Schoenen van Nike en Adidas zijn natuurlijk erg populair, maar ook voor modellen van Mizuno en New Balance kun je bij ons terecht.

Je kunt hier de nieuwste voetbalschoenen uit 2021 vergelijken op de kenmerken die jij belangrijk vindt. Toch liever een wat ouder en goedkoper model voetbalschoen? Bekijk dan de aanbiedingen en sale-items om kortingen tot wel 75% te pakken! Zo bespaar je direct op jouw nieuwe voetbalschoenen.

De populairste modellen

Bij Ajaxjeugd.nl vind je alle modellen voetbalschoenen. Dus ook de nieuwste en populairste modellen, waaronder de voetbalschoenen met sok. Deze voetbalschoen zorgt voor meer stabiliteit rond je enkelgewricht en geeft een betere pasvorm. Modellen met hoge enkel zijn o.a. de Nike Mercurial Superfly, Adidas Predator, Puma Future en Nike Phantom VSN.

Ben jij meer van de traditionele voetbalschoenen en liever geen felle kleurtjes of prints? Dan is de Adidas Copa Mundial natuurlijk een uitstekende keus. Deze populaire leren voetbalschoenen vormen zich snel naar jouw voeten en bieden een duurzame kwaliteit.

Verschillende ondergronden

Bij het online kopen van voetbalschoenen is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond. Vroeger werd er voornamelijk op natuurgras gevoetbald, maar tegenwoordig spelen steeds meer clubs op kunstgras. Denk goed na over het type voetbalschoen dat je nodig hebt voor jouw gebruik.

Zo zijn voetbalschoenen van leer beter geschikt voor op gras, maar minder voor gebruik op kunstgrasvelden. Daar kun je beter op spelen met synthetische voetbalschoenen. Ook zijn de noppen onder voetbalschoenen voor een echt grasveld anders dan die voor op kunstgras. We onderscheiden onderstaande soorten voetbalschoenen:

  • Firm Ground voetbalschoenen (FG = natuurgras)
  • Artificial Ground voetbalschoenen (AG = kunstgras)
  • Soft Ground voetbalschoenen (SG = drassig veld)
  • Turf Ground voetbalschoenen (TF = hardcourt)
  • Indoor voetbalschoenen (IN = zaalvoetbal)
  • Street voetbalschoenen (TR = straatvoetbal)

Online voetbalschoenen kopen

Zijn jouw voetbalschoenen kapot en aan vervanging toe? Bekijk hier het complete aanbod online voetbalschoenen en bestel veilig bij één van onze partners. Vergelijk de schoenen op prijzen, kleuren, pasvorm en ondergrond om de juiste voetbalschoenen te vinden. Via Ajaxjeugd.nl bespaar je direct op voetbalschoenen kopen!